30 novembris, 2015

MANDALA


Mandala  tulkojumā no sanskrita nozīmē  aplis, centrs. Tradicionāli to arī zīmē kā apli - kosmosa un tā bezgalības simbolu - un kvadrātu jeb Zemes vai cilvēka radītas pasaules simbolu.

 Attīrošo mandalu var zīmēt, kad ir radusies nepieciešamība atbrīvoties no negatīvām enerģijām un atlaist visu, kas mums vairs nekalpo, - ķermeniskās slimības, disharmoniskas domu formas un uzskatus, negatīvu vai novecojušu enerģiju savā mājā. Turpat var pievienot visu, kas vairs nekalpo mūsu augstākajam labumam, bet par kā eksistenci mēs pat nezinām.

Viena no primārajām mandalas funkcijām ir meditatīva. Ieslīgstot mandalas zīmēšanā ar visu sirdi un dvēseli, mēs mainām mūsu uzmanības virzienu - novēršoties no ārējiem stimuliem un rūpēm, ikdienas stresiem, domām un haotiskām situācijām, mēs rodam iespēju pievērst vairāk uzmanības savai iekšējai pasaulei. Tas ir relaksējoši, atsvaidzinoši un enerģiju dodoši. Zīmēšanas procesā domas sakārtojas. Mēs iegūstam iekšējo klusumu un mieru, un tad ir daudz vieglāk sadzirdēt savu patieso būtību, atrast patiesu, harmonisku atbildi uz jautājumu, saskatīt problēmu risinājumus vai vienkārši paaugstināt savu enerģētisko vibrāciju līmeni. 

 

 Balta


Nozīme: gaisma, miers, veiksme, attīrīšanās, izdziedināšanās, šķīstums, nevainīgums, vienotība, nedalāmība, koncentrēšanās. Tīrības un garīgās apgaismotības krāsa. Baltā krāsa uzlādē ar enerģiju , paceļ un attīra. 

 

Melna 


Nozīme: nakts, miers, tumsa, noslēpumainība, noslēpums, izsaukums, ūdens, statistika. Visuma krāsa. Atspoguļo bezgalību un sievišķīgo dzīvības spēku. Veicina pabeigt nepabeigto, formē iekšējo izturību. Stiprina Gara Spēku. 

 

Sarkana 


Nozīme: uguns, karsts, enerģija, dzīve, aktivitāte, labklājība, aktivizē vīrišķo enerģiju, kaisle. Aktivitātes krāsa. Nodrošina enerģijas krājumus un izdzīvošanu. Aktivizē radošo impulsu. Piemīt sevišķa gribas un varenības enerģija. 

 

Rozā 


Nozīme: sievišķība, labais, harmonija, mīlestība, maigums, smalkjūtība. Sirds mīlestības krāsa. Veicina dzīves mīlestību. Palīdz atrast atbildes iekš sevis. Piepilda ar mīlestības enerģiju.

 

Oranža 


Nozīme: kustība, ritms, prieks, jūtīgums, pazemība, gars, saules gaisma. Saules Gaisma. Nodrošina pusložu harmoniju, ar izlīdzināšanu vīrišķā un sievišķā uztveres balansu. 

 

Dzeltena 


Nozīme: intuīcija, prāts, jēga, gudrība, brīvība, Dievišķā atklāsme, sajūsma. Pirmās Matērijas krāsa. Uzlādē interesi pret garīgām vērtībām. Dziedina prātu un ķermeni. Formē garīgo imunitāti, aizsargā no zemām vibrējošām enerģijām. 

 

Zaļa 


Nozīme: pasaule - Visums, dzīve, ticība, harmonija, maigums, atjaunošanās, viengabalainība. Nemirstības krāsa. Veicina objektīvu pasaules skatījumu. Piepilda ar enerģiju lai realizētu iecerēto. 

 

Gaiši zila 


Nozīme: miers, pasaules miers, skaidrība, miermīlība, daiļrade, vieglums, vārds, nozīme, ideja, uzticība, prāts. Taisnības krāsa. Piepilda ar optimismu un attīra prātu. Attīsta pareģošanas spējas. 

 

Zila 


Nozīme: Pasaule, laiks, dzelme, noslēpums, harmonija, stabilitāte, izzināšana, aizsardzība, gudrība, miers. Garīgās atjaunošanās krāsa. Harmonizē un noved pie līdzsvara visos dzīves aspektos. Piešķir dotības atklāt iemeslus izmeklējumiem. 

 

Violeta 


Nozīme: intelekts, mentalitāte, sapratne, zināšanas, ticība, noslēpums, iedvesma, pazemība, garīgums. Dvēseles Krāsa. Palīdz pieņemt visu notiekošo dzīvē ar mierīgu sirdi. Piesātina enerģiju ar iedvesmu.

 

Nopirku savu pirmo mandalu grāmatu 


Apraksts

Šajā izdevumā ir iekļautas 50 dažādu stilu un sarežģītības mandalas, tajā skaitā arī mandalas ar baltu spēka zīmēm.

Informācija par produktu

AutorsStepanjans Vazgens
Valodalatviešu

Valsts Latvija

Iesējuma veidsmīkstie vāki

Izmēri (cm)245x230x9

Izdošanas gads 2015

 

Nav komentāru:

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...