31 augusts, 2013

Mazgājamās autiņbiksītes turpinājums.



 Ir arī variants, lai nav tik daudz jāšuj izmantot gludos autiņus. Uz kuriem tiek uzvilktas virsbikses.

 Ļoti populāra izvēlē ir nepiemontēt autiņiem nekādu jau pievienotu aizdari, bet izmantot snapijus, kuri aizķeras aiz auduma. Tos var pasūtīt internetā meklējot pēc nosaukumiem snappi, nappi nippas vai nappy fastener.

Tie izskatās šādi.

 




Ir vairākas metodes, kā locīt prefoldus vai gludos autiņus, tās var viegli atrast, piemēram, YouTube.

Te ir parādīts, kā izskatās prefold, kā to locīt un kā ievietot virsbiksēs.
Kā salocīt ar prefold auduma autiņbiksītes (5 dažādi varianti) 
Bambino Mio autiņu ieloču - Kiddicare 

Bet ja negribas skatīties video, tad var paskatīties bildes.
 Locīšana Prefolds - Tā ir mākslas forma




Autiņu ieliktņi angliski tiek saukti par soakers vai inserts. Tos ieklāj autiņos tāpat kā salocītu prefoldu vai izmanto kopā ar prefoldu vai gludajiem autiņiem labākai mitruma uzsūkšanai. Dažiem ieliktņiem ir spiedpogas, kuras ļauj tos iestiprināt virsbiksēs. Dažās virsbiksēs ir kabatiņas, kurās iekšā tiek ievietots ieliktnis.

20130410170845-14810.jpg

Tā kā es plānoju gan virsbikses, gan prefoldus, autiņus un ieiktņus šūt pati, pievienoju internetā atrastas instrukcijas un piegrieztnes, kuras arī jūs varētu gribēt izmantot.

Šeit ir ļoti jaukas virsbikšu šūšanas instrukcijas un piegrieztnes. Konkrētie varianti gan ir domāti kā autiņi uz kuriem tiek vilktas plānās sintētikas virsbikses, bet, ja šujot izmanto vilnas audumu un iedvesmojas no iepriekš pieminētā linka, tad var uzšūt virsbikses.

Tālāk ir dažas prefoldu šūšanas instrukcijas:




























Trešais variants: Šūt Prefold autiņu

 Parastos autiņus šūt ir pavisam vienkārši. Ir jānoloka un jānošuj vai ar overloku jāapstrādā maliņa audumam, kura izmērs ir 70x70 cm vai 80x80 cm lielākiem bērniem. Dažās instrukcijās izmēri ir citi. Ja kāda ir saskārusies ar citiem izmēriem, pāstāstiet arī man. Tas, nu, būtu viss, ko šobrīd, varu atcerēties par autiņiem.  

Lai arī Jums izdodas.




Nav komentāru:

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...