18 augusts, 2013

Mazgājamās autiņbiksītes.

Ir daudz un dažādas iespējas ko izmantot, par autiņbiksītēm , kad mazulis ir piedzimis. Ir pat grūti kurus auduma autiņus izmantot, kuri būtu tie labākie un ērtākie.


Intereses pēc un varbūt arī noderēs šī informācija. 




Imse Vimse Bio-kokvilnas flaneļa auduma autiņbiksītes




Ievietojamas jebkurā mitrumu necaurlaidīgā autiņbiksīšu pārvalciņā). Tām ir elastīga maliņa, kas apņem bērna kājiņas. To audums ir patīkami maigs un urīnu absorbējošs. Tās var pielāgot jebkura mazuļa augumam, tas nozīmē, ka tās varēs izmantot bērnam kopš dzimšanas līdz pat brīdim, kad mazulis sāks lietot podiņu. Tās ir viegli uzvelkamas un novelkamas - vienkārši apņemiet ar tām bērna augumiņu, Jums nav nepieciešams lietot saspraužamās adatas. Tās ir ātri žūstošas un pēc mazgāšanas tās nezaudē savu sākotnējo izskatu. Mazgāt 60 - 90° temperatūrā, nelietot ūdens mīkstinātāju. 


Cena 2013 gadā ir 24 LVL 



Autiņbiksītes Trendy Baby

 

 

 

BabyBamboo ir daudzkārt lietojamās autiņbiksītes, kas ir radīti no patīkama, elpojoša materiāla un neizraisa ādas kairinājumus, bet dod mazulim dabisko autiņbiksīšu sajūtu. BabyBamboo sastāv no divām daļām: biksītes un absorbējošais ieliktnītis. Absorbējošais ieliktnīti ievieto biksītēs un tad uzģērbj mazulim. Jūs varat neuztraukties – BabyBamboo ir aizsargāts no izplūšanas ar ārējo ūdens noturīgo slāni.

Stilīgie un jautrie BabyBamboo no elpojoša materiāla. Virsslānis izgatavots no laminēta auduma, kas ļauj ādai elpot, bet notur šķidrumu. Iekšējais slānis izgatavots no maigāka mikroflisa, kas neizraisa ādas kairinājumus un pārkāršanu. Ieliktnītis no mikrofibras lieliski iesūc šķidrumu.


  • Autiņbiksīšu kvalitāte ļauj izturēt ap 700 mazgāšanas reizēm.
Tieši tāpēc, šis autiņbiksītes ir universālā izmēra, kuras ir derīgas bērniem no dzimšanas līdz 2 gadiem.

  • Ērtas pogas ļauj viegli un ātri regulēt autiņbiksīšu izmēru.
Tādējādi autiņbiksītes kalpos jums visu laiku no dzimšanas līdz tam momentam, kad bērns ies uz podiņu.
  • Īpaši patīkami ka autiņbiksītes ir radīti tā, lai rastos papildus krociņa  jaundzimušajam, kas sasilda vēderiņu un palīdz samazināt diskomfortu pie kolītiem.
Pēc izlietošanas
Kad autiņbiksītes ir izlietotas, tad ieliktnīti izņem no biksītēm. Biksītes un ieliktnītis ir mazgājami ar rokām vai veļasmašīnā, un pēc tām tiek žāvēti.
Ja jūs atrodaties ārpus mājām, tad jūs varat nolikt izlietotas autiņbiksītes WetBag somā no BabyBamboo, kas aizsargās no nepatīkama aromāta un izplūšanas visu laiku, kamēr jūs būsiet ārpus mājām.
ECO-friendly
Daudzkārt lietojamās autiņbiksītes mazgā tāpat, kā drēbes. Tikpat svarīgi ir tas, ka BabyBamboo ir izgatavoti no tīriem materiāliem un nesatur nekādu kaitīgo piedevu.
Komplektā ietilpst biksītes un 1 ieliktnītis Trendy Baby (ieliktnītis ir veidots no augsti absorbejošās mikrofibres)
Trendy Baby – dzīvo jautrāk!

Cena  2013 gadā 17,90 LVL
 
Pie mums Madonā Saules aptiekā ir pērkamas šādas autiņu biksītes.
 

Bambino Mio Miosoft autiņu biksītes Citrus

 

 

Šī ir divdaļīga atkārtoti lietojamo autiņu sistēma (sastāv no autiņa-MioNappy un autiņu biksītēm-MioSoft - jāpasūta atsevišķi), kas ir piemērota bērniņam no dzimšanas līdz brīdim, kad jāiet uz podiņa. Biksītes un autiņi iedalās pēc bērna svara. Autiņi ir no 100 % kokvilnas, tas nozīmē, ka tie ir dabiski mīksti, elpojoši, labi absorbējoši, nodrošinot veselīgu temperatūru. Autiņu biksītēm ir iestrādātas Velcro®tipa liplentes aizdares, kas padara tās ātri un viegli lietojamas un piemērojamas katra mazuļa ķermeņa formai; biksīšu iekšpusē ir ieklāts ūdensnecaurlaidīgs ekoloģiskiem standartiem atbilstošs Eko-Tex 100 materiāls. Biksīšu malās, ap vidukļa un kāju aprocēm ir mīksts apšuvums, kas pasargā mazuļa maigo ādu no noberšanās; elastīgās kāju un vidukļa aproces stingri pieguļ augumam. Salocītais autiņš mazulim nodrošina pareizu gūžas saišu attīstību. Mazina paagustinātas jūtības un alerģisko reakciju risku.


Kokvilnai piemīt dabīga absorbētspēja, tādēļ mazuļa āda saskarsies tikai ar dabīgiem materiāliem. Gan biksītes, gan autiņi ir mazgājami veļas mazgājamā mašīnā, žāvējami žāvētājos un lietojami ilgstoši, līdz bērniņš izaug no attiecīgā izmēra. Izmantojot šo sistēmu bērni apmēram pusgadu ātrāk sāk iet uz podiņa. Biksīšu iekšpusē ir ieklāts ekoloģiskiem standartiem atbilstošs, elpojošs Eko-Tex 100 materiāls.




Svars: 0.1 kg
Izmēri: 0 cm × 0 cm × 0 cm
 
Cena 2013 gadā ir 8.79 LVL







 Šīs ir manas šūtās pirmās autiņbiksītes. Priekš pirmajām autiņbiksītēm iznāca tīri labi. Man pašai patīk. Protams izmēra šīm autiņbiksītēm nav. Manai divgadīgajai meitai pēc lieluma derēja.


 Piegrieztni ņēmu no šejienes.













Nav komentāru:

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...